Ő azt hiszi: csak játszik. De mi már tudjuk, mire megy a játék. Arra, hogy e világban, otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belöle." (Varga Domokos)

beiratkozas kep

Kedves Szülők!

A jelenleg fennálló veszélyhelyzet okán minimális személyi kontaktus mellett történnek meg a beiratkozások az óvodákba. Az óvodai beiratkozáshoz szükséges előjegyzési lap az alábbi linkre kattintva elérhető.

http://www.nyaroviujpest.hu/ovodai_elojegyzesi_lap_2020.xls

 Kérjük, ezt szíveskedjenek kitölteni és elektronikus formában eljuttatni hozzánk.

Akinek problémája adódik az előjegyzési lap kitöltésével, visszajuttatásával, annak szívesen segítünk, ha erről jelzést tesz az email címünkön Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a telefonszámunkon szerdánként 8-12 óra között 369-3050, illetve ugyanezen időpontban az ügyeletes JMK Óvoda telefonszámán 369-4508.

Kérjük, minden esetben szíveskedjenek jelezni, hogy melyik óvodát kívánják az első helyen megjelölni!

A nem körzetes óvodákban a beiratkozási időszak április 2-15. között lesz, majd 21-én a körzetes intézmények, hivatalból, automatikusan felveszik az addig máshova nem jelentkezőket.

A Nyár Óvoda 2020. szeptemberétől angol kétnyelvű nevelést indít egy induló kiscsoportjában, együttműködve a Bilingual Programmal. A leendő óvodás gyermekek itt a hét minden napján angol-magyar kétnyelvű környezetben játszva gazdagíthatják nyelvtudásukat. Az angol anyanyelvű nevelők célja a természetes és magabiztos nyelvhasználat kifejlesztése. Óvodánk programjáról és az induló angol nyelvű nevelésről online szülői tájékoztatót tartunk 2020. 04. 07-én, kedden 16. 30. kezdettel. A tájékoztatón jelen lesz a programban részvevő két magyar nyelvű óvó nénink, a Bilingual Program vezetője illetve a Nyár Óvoda vezetőjeként személyem. A tájékoztatóra regisztrálni, illetve addig is informálódni lehet  a :

https://bilingual.hu/hu/ovodai-program/nyar-ovoda

! Az online tájékoztatóba való belépéshez szükséges link, elérhető lesz a facebookon a KUKUCSKA Nyár Óvoda (Újpest) nyílt facebook csoportban is: https://www.facebook.com/groups/507772696566931/ 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

                                                                                       Dr. Altner Edit

                                                                                       intézményvezető

Budapest, 2020. 03. 31.